You are here: ASSU Branche > Taxateurs OG > Erkende_Taxateurs

 

 Preferred Partner van

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkten & diensten

Taxaties

Taxatie voor een vast laag tarief van € 275,- inclusief alle bijkomende kosten. Dat is inclusief BTW en kadasterkosten. De kosten houden dus ook de leges in die een gemeente in rekening kan brengen. Dit is uniek en u zult het bij andere aanbieders niet vinden.

 

Alleen erkende taxateurs

Het taxatierapport wordt altijd opgemaakt door een erkend taxateur die is ingeschreven in één van de volgende registers: SCVM of VastgoedCert (voorheen CRMT en RVT).

 

Plaatselijke taxateurs

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van plaatselijke taxateurs die bekend zijn met de woningmarkt in de woonplaats van het te taxeren object. De taxateur taxeert binnen een straal van ca. 5 km van zijn vestigingsplaats.

 

Taxatierapport opgesteld volgens de CHF normen

Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering. Dat wordt vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen NVM, VBO, LMV en RVT.

 

Garantie op acceptatie taxatierapport

Erkende Taxateurs geeft 100 % garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Mocht het taxatierapport om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd worden, dan krijgt u uiteraard een gratis hertaxatie.

 

Snel uw taxatierapport in bezit

Uiterlijk binnen 2 werkdagen, maar meestal nog op de dag zelf, na het versturen van het aanvraagformulier, zal een van onze taxateurs contact opnemen om een afspraak te maken voor een taxatie. Tevens ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen, maar meestal sneller, na taxatie het taxatierapport in drievoud. Als u het taxatierapport nog veel sneller wilt ontvangen, kan u een spoedopdracht plaatsen.

 

Bouwkeuringen

 

EPA keuringen

 

Contactgegevens

Erkende Taxateurs.nl

Gronausestraat 710 (K.108)

7534 AM Enschede

 

 

T: 088 - 430 30 00 (Op werkdagen van 9:00 tot 17:00, lokaal tarief)

 

Contactformulier

www.erkende-taxateurs.nl