You are here: ASSU Branche > Taxateurs OG > Voordeeltaxateur

 

Voordeeltaxateur.nl.

 

Omschrijving

Voordeeltaxateur.nl is een landelijke aanbieder voor het uitvoeren van een taxatieopdracht van een woning. De voordeligste taxatie kost slechts € 159,00.

 

Voordeeltaxateur.nl heeft landelijke afspraken gemaakt met gecertificeerde taxateurs die allen aangesloten zijn bij een van de brancheverenigingen te weten, NVM, LMV, RVT en VBO.

 

Voordeeltaxateur.nl garandeert dat de door haar taxateurs uitgebrachte taxatierapporten worden geaccepteerd door alle in Nederland opererende geldverstrekkers.

 

 

Lees hier hoe het verder werkt

 

Stap 1: U vraagt een taxatie of bouwtechnische keuring aan via het aanvraagformulier op onze website.

 

Stap 2: Uw opdracht komt automatisch terecht bij een taxateur of bouwkundige in het postcodegebied van de te taxeren of te keuren woning.

 

Stap 3: Zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 werkdagen neemt de taxateur contact op met u of met de eigenaar van de te taxeren woning, voor het maken van een afspraak om de woning te taxeren of te keuren.

 

Stap 4: Direct na de opname van de woning wordt het rapport opgemaakt en naar u verzonden. U heeft de taxatierapporten of de bouwtechnische rapporten gemiddeld binnen 3 tot 4 werkdagen na de opname in huis. U ontvangt deze rapporten in drievoud origineel, de nota wordt separaat verzonden.

 

Stap 5: Het staat u geheel vrij een aangepaste marktconforme nota te sturen naar uw klant zodat u zelf de hoogte van de u toekomende provisie kunt bepalen en u deze nota direct kunt innen bij uw klant zonder tussenkomst van een taxatiebureau.

 

 

De Voordeeltaxateur is onderdeel van Taxatiebureau 5punt20.

 

 

Contact informatie

info@voordeeltaxateur.nl

www.voordeeltaxateur.nl