You are here:  

 

  

Welkom op ASSU Data

Kennisbank voor het intermediair

 

 

In onze branche draait het om informatie over de verschillende financiële producten, over relevante fiscale wetgeving, polisvoorwaarden, premies, hypotheekrente, etcetera. Informatie, nodig bij het kunnen onderbouwen van een goed advies als het gaat om pensioen, hypotheken, verzekeren, sparen, beleggen en gaat u zo maar door.

 

De ASSU Data kennisbank is dé oplossing als het gaat om branche specifieke informatie. Snel en doeltreffend, altijd binnen handbereik en op één plek bereikbaar. In de verschillende onderdelen van ASSU Data vindt u applicaties, kennis en informatie die u als financieel adviseur nodig heeft.

 

De redactie van ASSU Data is continu bezig om zoveel mogelijk geschreven en digitale nieuwsbronnen te scannen. De gevonden informatie wordt beoordeeld en toegevoegd aan de database van ASSU Data.

 

 

 

Uitleg over het navigatiemenu:

Links   Boven  

 

   

 

  

! U kunt de linker kantlijn zelf naar links en rechts verschuiven met uw muis.

 

 

ASSU Data is één van de vele applicaties en producten van YORON. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van de verschillende ASSUApplicaties, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief: ASSU Trend